Menu
No products in the cart.
No products in the cart.

Politika privatnosti

Naša platforma je posvećena zaštiti svih vaših informacija. Korisnici našeg sajta prihvataju da se njihovi podaci koriste u skladu sa ovom Politikom privatnosti. Sakupljamo minimalnu količinu informacija o Vama koja nam je potrebna da Vam pružimo kvalitetnu uslugu

Zaštita privatnosti podataka

Obavezujemo se da sakupljne informacije privenstveno koristimo u shvrhu obrade zahteva Korisnika. Sve standardne mere predostrožnosti se preduzimaju kako bi se sprečio neovlašćen pristup ovim podacima. Nikada i ni na koji način nećemo zloupotrebiti vaše privatne informacije. Nećemo predati vaše podatke za kontakt trećim licima, sem ukoliko se to od nas ne bude zahtevalo zakonom. Kupcima dajemo mogućnost izbora odluke da li žele ili ne da njihov mejl učestvuje u marketinškim kampanjama.

Kolačići

Platforma koristi kolačiće (cookies) kako bi kupcima unapredila i prilagodila korišćenje platforme. Kolačić je tekstualni fajl koji je smešten na Vašem hard disku od strane web servera. Kolačići ne mogu biti korišćeni da pokrenu program ili da isporuče virus Vašem računaru. Kolačići su jedinstveno dodeljeni Vama, i jedino mogu biti pročitani od strane web servera u domenu koji Vam ih je poslao. Jedna od osnovnih svrha kolačića je da obezbedi pogodnosti koje će Vam uštedeti vreme.

Zadržavamo pravo izmene Politike privatnosti u bilo kom trenutku.