Menu
No products in the cart.
No products in the cart.

Opšti uslovi

Opšti uslovi

Poštovani potrošači,

Obaveštavamo Vas da posetom ili kupovinom na našoj platformi https://farmerice.rs (U daljem tekstu Platforma) prihvatate Opšte uslove koji su navedeni u nastavku teksta. Molimo Vas da se detaljno upoznate sa svim pravilima koja se primenjuju. Platforma zadržava pravo da bez prethodnog obaveštenja vrši izmene i dopune Opštih uslova.

U okviru opštih uslova definisan je postupak naručivanja, plaćanja, isporuke, zamene, povrata i reklamacije robe ponuđene na Platformi.

Vlasnik Platforme i posrednik u prodaji je First Cut, Marjan Spasojević preduzetnik, Žunje bb,34240 Knić, MB:65402343 (U daljem tekstu Posrednik).

Učesnici u procesu kupovine

Prodavac robe istaknute na Platformi je partner sa kojim je Posrednik obavezan ugovorom. Kupac robe je posetilac Platforme koji naruči proizvod i plati na Platformi platnom karticom ili prilikom dostave gotovinom. Posrednik za račun može naplatiti proizvod i isti istaći u okviru Platforme.

Cene proizvoda

Cene na Platformi su iskazane sa uračunatim porezom na dodatu vrednost (PDV-om). Iskazane cene su u dinarima (RSD).

Naručivanje

Potvrdom narudžbine ona postaje neopoziva (osim u slučajevima predviđenim zakonima). Ukoliko Prodavac nije u mogućnosti da isporuči naručeni proizvod, dužan je da Kupca obavesti mejlom ili pozivom.

Dostava

Proizvodi se dostavljaju na celoj teritoriji Republike Srbije. Dostava se vrši putem kurirske službe. Rok isporuke je 3 radna dana. Rok dostave može biti duži u slučaju da naručeni proizvodi nisu trenutno dostupni ili u da postoje druge komplikacije u procesu dostave, o čemu će kupac biti blagovremeno obavešten.

Plaćanje

Naručene proizvode Kupac može platiti u okviru Platforme platnim karticama ili gotovinom prilikom dostave.

Reklamacija

Kupac ima pravo na reklamaciju proizvoda. Za više detalja i pomoć prilikom procesa reklamacije obratite se korisničkoj službi putem: [email protected].

Odustanak od kupovine

Kupac ima pravo da u roku od 14 dana vrati proizvod koji je kupio putem Platforme. Proizvod je moguće vratiti samo u ispravnom i nekorišćenom stanju, kao i u originalnom neoštećenom pakovanju. Transportne troškove prilikom odustanka od kupovine snosi Kupac.

Zamena

Kupac u roku od 14 dana može zameniti proizvod. Zamena se isključivo vrši za proizvode istog proizvođača ili isti proizvod druge veličine. Proizvod je moguće zameniti samo u ispravnom i nekorišćenom stanju kao i u originalnom neoštećenom pakovanju. Transportne troškove prilikom zamene snosi Kupac.

Zaštita intelektualne svojine

Posrednik je nosilac autorskih prava na celokupnu Platformu kao i na pojedinačne delove iste.

Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela ili Platforme u celini, smatraće se povredom autorskog prava i podložno je pokretanju postupaka predviđenih zakonom.

Prezentacija proizvoda

Platforma nastoji da proizvode predstavi i opiše što je moguće tačnije i verodostojnije. Platforma nije u mogućnosti da garantuje da su svi navedeni podaci u vezi proizvoda 100% tačni i bez grešaka.

 

Platforma zadržava pravo da u svakom trenutku, bez prethodne najave, može promeniti podatke prikazane na bilo kom delu Platforme.