Menu
No products in the cart.
No products in the cart.

NAJČEŠĆA PITANJA

Najčešća pitanja su tu za Vas da Vam olakšaju i ubrzaju put do odgovora koji Vas zanima. Ukoliko imate predlog za još nešto što bi moglo biti korisno za Vas molimo Vas da nam pišete na [email protected]

Nakon što ste odabrali željeni proizvod, idite na stranicu korpa, potvrdite vaš izbor, zatim na stranicu plaćanje gde ćete popuniti podatke potrebne za dostavu i odabrati način plaćanja.

Proizvode možete platiti platnom karticom pri porudžbini ili gotovinom prilikom dostave (pouzećem).

Dostava je potpuno besplatna i omogućena je samo na teritoriji Republike Srbije.

Pored svakog proizvoda je data šema veličina sa tačnim dimenzijama (širina, dužina). Ukoliko budete imali problem sa određivanjem veličine možete kontaktirati našu službu podrške putem mail-a [email protected] ili chat-a na platformi.

Artikli mogu ići sa više lokacija, postoji mogućnost da artikle dobijete u rasponu od nekoliko dana.

Ukoliko ste pogrešili u izboru veličine, možete izvršiti zamenu proizvoda u roku od 14 i u tom slučaju kupac snosi troškove poštarine. Proizvode možete menjati samo za proizvode istog proizvođača, ili isti proizvod druge veličine. Neophodno je da proizvod koji vraćate ne bude korišćen i da je vraćen u originalnom fabričkom pakovanju. 

Ukoliko ste se predomislili u vezi sa vašom porudžbinom, poručeni artikal je moguće vratiti u toku od 14 dana od dana prijema istog. Neophodno je da artikal bude nekorišćen i vraćen u originalnom pakovanju. Troškove poštarine prilikom povratke snosi kupac.  Za sam proces povratka kontaktiraje nas na [email protected]

Isporuka artikala je trenutno moguća isključivo na teritoriji Republike Srbije.

Radnim danima 10:00-18:00.