Menu
No products in the cart.
No products in the cart.

4 boje farmerica koje morate posedovati

Farmerice – osnovna oprema za svaki dan, bilo da je za posao, fakultet ili jednostavno jurcanje po gradu. Pored modela, o kojima smo pričali u prethodnom blogu, i boja farmerica igra znatnu ulogu. Ne samo da treba da znate koje 4 boje farmerica morate imati u svom garderoberu, već i pravo i pogrešno vreme da ih nosite.

4 boje farmerica koje preporučujemo da imate su:

Tamni indigo

Ako posedujete isključivo jedan par farmerica (u sta iskreno sumnjamo), tamni indigo odnosno tamno plave farmerice su one koje prvo morate da kupite. Najsvestraniji je i možete ga kombinovati sa blejzerom, mokasinama ali i ležernijim stvarima poput belih patika i majici. Ako radite u nekoj firmi, taman indigo je odlična alternativa za chino pantalone.

Boje farmerica - tamni indigo
Tamni indigo

„Isprano“ plave

Možete ih nositi u sličnim situacijama kao i ove prethodne. Međutim budite obazrivi da ne preterate pa da vam farmerice ne izgledaju previše „isprano“. Svetlije nijanse imaju tendenciju da budu previše moderne i namenjne su pretezno mlađoj populaciji. S toga, ukoliko spadate u one zrelije i želite ozbiljniji look, onda ove farmerice slobodno možete zaobići.

Boje farmerica - "isprano" plave
“Isprano” plave

Sive

Tamnije nijanse svakako preporučujemo zrelijim osobama. Odlična su zamena za chino ili neki malo elegantniji komad pantalona. Iako možda pripadate grupi ozbiljnijih, ne plašite se da ukombinujete svoje sive farmerice sa nekim urbanim cipelama poput mokasina. Ako ste ipak nesto mlađi, par dobrih air force-ica svetlijih nijansi je nepogrešiv izbor.

Boje farmerica - sive farmerice
Sive farmerke

Crne

U našoj redakciji obožavamo crne farmerice. Pre svega ostalog jer odlično prikrivaju fleke, a onda jer daju mogućnost bezbrojnog kombinovanja, a i prosto su namenjene za sve prilike, bilo poslovne bilo za izlaske. Nikada ne možete pogrešiti sa parom dobrih crnih farmerica, kvalitetnom belom košuljom i casual patikama. Tada je provod zagarantovan. Za one mlade, u ponudi imao crne “iscepane” ili “flekave” farmerice koje su in već nekoliko sezona. 

Pogledaje top 4 modela koje izdvajamo:

Boje farmerice - crne farmerice
Crne farmerke