Menu
No products in the cart.
No products in the cart.

Kako pronaći idealne farmerice ONLINE?

Kako to mislite da je nemoguće pronaći idealne farmerice? Svakoga od vas, bez obzira na veličinu i građu, čeka savršen par farmerica kod nas na shopu. Kada naučite da izaberete one idealne, izgledaćete sjajno bez obzira sa kojim komadima ih kombinujete i to u svakoj situaciji. Danas vam dajemo par saveta kako bi vaša potraga za idealnim farmericama bila uspešna.  

Pre nego što počnemo, zapamtite da vaš izgled nije određen devojkama i momcima sa reklama, markama ili brojevima koji su definisali proizvođaci. Apsurdno je pravilo da se žene opredeljuju za određenu veličinu (uglavnom za onu manju) i da nikako ne žele uzeti drugu. Bitna stvar je da farmerke pre svega budu udobne, da budu odgovarajuće boje i da se uklapaju na pravim mestima kako bi istakle ono dobro, a prekrile vaše nedostatke.


Zašto besomučno lutati po buticima, kad idealne farmerice možete pronaći na klik od vas – farmerice.rs!

Ako oblik peščanog sata najbolje opisuje vašu siluetu onda se zasigurno morate držati farmerica sa srednjim i visokim strukom, dok kod onih koji imaju trouglast oblik siluete trebalo bi da izbegavaju uske farmerice jer će pantalone sa ravnim ili suzenim zvonom biti pravi izbor za njih. Za osobe pravougaonog oblika tela savet je da biraju farmerke niskog struka. Na ovaj način naznačićete izgled kukova i dati vasem izgledu eleganciju.

Tipovi tela

Naglašeniji stomak

Ako muku mučite sa viskom kilograma u područiju stomaka, nemojte misliti da idealne farmerice za vas ne postoje, da će doći do “prelivanja” ili “šlaufa” i da će to svima izgledati fuj. Pokušajte da okrenete igru i istaknite vaše adute. U tome će vam pomoći farmerice srednje visokog struka, ravnih nogavica i opuštenijeg kroja koje ne stežu prejako, a koje možete fazonirati širokim kaišem. Prave modele za vas pogledajte ovde.

Top savet: izbegavajte elastične materijale. Farmerice znaju da se naboraju baš na mestima na kojima ne bi trebalo.

Vrste farmerica

Naglašenija zadnjica

Rešenje je: bootcut. Ovaj model farmerica ce uspešno vizuelno smanjiti vaše bokove. Izbegavajte svetliji džins sa izbeljenim momentima, jer one upravo naglašavaju vaše bokove. Obavezno proverite i džepove. Široki i mali džepovi naglasiće vašu zadnjicu još više. Bacite pogled na naš shop i izaberite one koje imaju džepove postavljene bliže centru.

Top savet: Klonite se ukrasa, šljokica, dugmića, nalepnica…

Izgled bootcut farmerica
Idealne farmerice za one sa naglašenom zadnjicom
Bootcut farmerice

Sitnija građa

Klonite se kojekakvih djindjuva, ukrasnih detalja, dugmadi koje vašoj silueti nikako ne pristaju. Izbegavajte farmerice kao što su kapri ili 7/8. One će vam dodatno skratiti dužinu nogu, a to je suprotno od onoga čemu treba težiti. Najbolje je birati farmerice kojima se ne vidi porubni šav i da on bude iste boje kao i teksas. Hmm nešto se čuje sa polica našeg shopa.

Top savet: izbegavajte skinny jeans. Pa zar i pored tako vitke figure želite da izgledate kao Twiggy.

Naglašeniji struk

Nema problema. U tom slučaju vaše idealne farmerice su one sa skrivenim elastičnim šavovima visokog struka. Sprečiće klizanje farmerki, a neće vam spadati ni kada sedate ili se savijate. Ipak, ne preterujte sa elastinom. Desiće se da će početi brzo da se deformisu, podsećaju na helanke, a i, ruku na srce, izgledaju jeftino.

Top savet: pazite da džepovi budu na standardnom mestu, nikako sa strane.

High waisted farmerice za naglaseniji struk
Farmerice visokog struka

Ovi trikovi vam nisu pomogli da pronađete idealne farmerice? Evo još par

Želite efekat istaknute zadnjice? Idealne farmerice su upravo one sa svetlim bojama. Ukoliko vapite za suprotnim efektom, logičan izbor su one sa niskim džepovima.

Dužina je bitna

Kada obučete farmerice, vodite računa da nemate viška prostora u predelu struka. Prilikom saginjanja nešto bi moglo da proviri. Farmerice je idealno probati na bosu nogu, a u zavisnosti od modela, dužina nogavice može da varira. To znači da će kod, recimo zvonarica, dužina biti tik do poda.

Jednostavnost je krajnja sofisticiranost

Manite se aplikacija, šljokica, rajsferšlusa, džepova, mnogo boja… Budite jednostavni. Ako ste obdareni u zadnjem delu, nikako ga ne kitite dodatno. U suprotnom sve će to vizuelno izgledati ružno, a može vam dodati i viška kilograma. Minimalne šljokice su dozvoljene samo u slučaju ako imate ravnu zadnjicu. Onda će vam one pomoći da gorite.

Visina struka

Ako imate kratak struk, cilj je vizualno izdužiti taj deo tela. Takav efekat ćete postići ukoliko se opredelite za nisko sečene modele. Ako ipak želite efekat dugih nogu, idealne farmerice su one višeg struka.

Top savet:  Samo da znate, devojke u proseku isprobavaju 9 (slovima devet) modela pre nego što nađu onaj idealni par. Na farmerice.rs mi vam pomažemo da to uradite iz prvog i to bez probanja! Svaki od modela ima zasebnu tabelu veličina koja će vam pomoći da bez mnogo muke pronađete idealan par svojih farmerica.

Ukoliko se niste pronašli ni u jednom od naših segmenata, čestitamo. Sigurni smo da bi vam bilo koji model koji izaberete stajao kao iz snova. Jedino obratite pažnju na boju, aplikacije i cirkone. Ako vas zanima kako da odaberete boju i aplikaciju farmerica, pogledajte: xxx. 

Izbor idealnih farmerica nije lak to znamo i zato se nadamo da smo vam bar malo pomogli. Jednom kupljen idealan komad traje za ceo život. Tome ide u prilog i činjenica da četvrtina žena veruje da bi ih ulazak u stare farmerke zadovoljilo više od seksa. A da čak 35% devojaka i žena čuva stare farmerice u nadi da će se jednog dana probuditi i ponovo zasijati u njima.